GALAN 2017

En kväll av inspiration och nätverkande med de bästa i branschen. Under galan höll Lars Magnusson från Ericssons föredrag ”Digital Supply Chains will change the future”, kvällen erbjöd även en exklusiv presentation av ”Digital Maturity in Supply Chain”, en rykande färsk kartläggning av svenska bolags syn på den egna digitala mognadsgraden inom inköp- och supply chain. Avslutningsvis utsågs årets Supply Chain Professional, Wolfgang Laures från Perstorp – läs om nomineringsprocessen och årets finalister här.

DIGITAL INNOVATION INOM SUPPLY CHAIN

I dagens ständigt föränderliga industrilandskap är förmågan att applicera innovation, nya tekniker och digitala lösningar direkt avgörande för att hålla sig konkurrenskraftig och attraktiv på marknaden. De flesta svenska företagen är i startblocken eller har nyligen påbörjat sin digitala transformation och därför har vi satt 2017 års tema till
”Digital Innovation inom Supply Chain”.

– Vi ser tydligt att de företag som tillämpar digitala lösningar rätt har högre tillväxt både vad gäller omsättning och lönsamhet, säger Mikael Håkansson, Nordic Lead inom Operations på Accenture Strategy och sponsor av priset.

Samtidigt innebär skiftet till det digitala stora omställningar och därmed större utmaningar.

– Jag tror att de flesta bolag idag har insett vikten av att hänga med i den digitala transformationen. Samtidigt uttrycker många kunder och medlemmar som vi träffar genom Silf en osäkerhet kring hur de bäst applicera digitalt i sin verksamhet. Vi tycker att årets tema känns helt rätt i tiden och är övertygade om att galan kommer inspirera årets gäster till fortsatt utveckling av den egna verksamheten, säger Carina Dahllöf, VD på Silf, och sponsor av priset.

Läs om årets fem finalister här.

OM GALAN

Supply Chain Professional-Galan är den självklara mötespunkten för varje supply chain- och inköpschef i Sverige! Under taket på Grand Hôtel delas priset ut till årets vinnare och gästtalare håller inspirerande föredrag om frågor som har betydande inverkan på svenska bolags värdekedjor. Inte minst får du möjligheten att höra om vad de mest framstående inköps- och supply chain-cheferna implementerat den senaste tiden genom våra finalisters berättelser. Besök oss och samla idéer att ta med dig hem till din organisation
– nästa år kanske du står på scen?

GALAN 2017 I BILDER